Det vi tilbyder

PRODUKTER – ELEKTRONISK AFKRYDSNING

Daginstitutioner

De danske daginstitutioner står over for en svær tid. Byrden bliver større og ressourcerne bliver færre. Derfor er det oplagt for daginstitutioner, at benytte sig af de velfærds-teknologier, som allerede findes på markedet. iportalen er et kommunikations-værktøj, der først og fremmest flytter administrations-opgaverne fra institutions-ledere og pædagoger til forældrene, og giver derfor mere tid og overskud til børnene.

SFO/Fritidshjem

Til forskel fra andre programmer til SFO’er og fritidshjem, henvender iportalen sig til pædagoger, forældre og børn. iportalen er med til at underbygge de pædagogiske arbejdsprocesser og hjælper med at skabe mere overskud og tid til børnene. Alle institutioner som benytter iportalen, har deres egen måde at arbejde på. Derfor er iportalen også udviklet, så programmet kan understøtte arbejdsprocesserne i netop jeres institution.

Grunden til at iportalen er en kæmpe succes i SFO’er og fritidshjem, både for pædagoger og forældre, skyldes, at mange administrative processer bliver digitaliseret. Det betyder mindre administration for pædagogerne og bedre service til forældrene, som kan rette henvendelse til institutionen, når det passer ind i dagligdagen.

VI HAR STOR SUCCES MED iPORTALEN, VORES HVERDAG ER BLEVET MEGET LETTERE.
DET HAR GIVET OS MERE TID TIL BØRNENE

Elektronisk Stamkort

Glem alt om stamkort i papirform og glæd jer i stedet over, at forældrene udfylder vaccinations-skemaer og aftaleskemaer hjemmefra. Har en forælder ikke udfyldt barnets stamkort, modtager de automatisk en påmindelse om, at de skal udfylde eller opdatere stamkortet.

Feriemeldinger

Glem alt om ferietilmeldinger i papirform. Glæd jer i stedet over, at forældre melder ferie hjemmefra, når deres børn er lagt i seng og de sidder med kalenderen foran sig. I kan løbende se, hvor mange som har meldt ferie, hvor mange som har meldt de kommer og sende automatiske e-mails eller SMS-beskeder til de forældre, som ikke har meldt ferie endnu.

Mindre telefonopkald

Glem alt om forstyrrende telefonopkald i løbet af dagen. Glæd jer over, at forældrene melder sygdom, fridage og ferie over internettet. Systemet husker selv, hvis et barn har fridag og I slipper for gule sedler. Hareskov Fritidshjem er gået fra 40 opkald om dagen ned til 3.