Om os

DEM VI ER

SKILLS

Sikkerhed
Support
Brugervenlighed

OM OS

iportalen tilbyder institutioner et interaktivt kommunikationsværktøj for, på en enkel måde, at holde styr på børnenes aftaler og aktiviteter samt at lette kommunikationen  mellem pædagoger og forældre. Vi tilstræber at yde høj effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten og vi arbejder løsningsorienteret og følger alle vores opgaver til dørs. Vi udvikler ikke iportalen for, men sammen med pædagoger, institutioner såvel som kommuner.

VORES MISSION

At udvikle arbejdskraftssupplerende teknologi, som skaber tid og overskud til det pædagogiske arbejde med børn og forældre i de danske børneinstitutioner.

Sikkerhed

iportalen har optimal fokus på sikkerhed og tilstræber at tilbyde alle brugere den bedste teknologi inden for sikkerhed.

Udvikling

iportalen er et dynamisk system i løbende udvikling. Vi tilpasser iportalen efter vores kunders behov og krav. Derudover forholder vi os hele tiden til de offentlige målsætninger.

Brugervenlighed

Et intuitivt interface og et massivt fokus på kommunikationen mellem systemet og brugeren, har gjort iportalen til det mest brugervenlige system for forældre og pædagoger.

MØD IPORTALENS – MEDARBEJDERE

Niklas
Team Manager & IT Supporter
Lita
Salgskonsulent & IT Supporter
Flemming
Team Manager & Backend Developer
Frerenc
Backend Developer
Johannes
Backend Developer & IT Supporter
Mads
IT Supporter